Categorie generală

   
ForumSubiecteMesaje
Nu sunt mesaje noi

Design

Arta, tehnica și știința nu sunt domenii incompatibile, contradictorii sau concurente, ci doar specifice și solidare. Ele se implică și se condiționează reciproc. Designerul știe că funcționalul, ergonomicul, esteticul și economicul conlucrează pentru a se ajunge la eficiență.

Nu sunt mesaje noiAnunțuri, Nu sunt mesaje noiPortofoliu, Nu sunt mesaje noiCereri și cadouri, Nu sunt mesaje noiCompetiții, Nu sunt mesaje noiResurse, Nu sunt mesaje noiProbleme/discuții

00
Nu sunt mesaje noi

Discuții tematice și socializare

Discuții între membrii forumului despre subiecte ce nu se încadrează în celelalte secțiuni, chestionare, diverse curiozități și noutăți din viața cotidiană.

Nu sunt mesaje noiŞtiri, Nu sunt mesaje noiAuto / Moto, Nu sunt mesaje noiCultură Generală, Nu sunt mesaje noiDivertisment, Nu sunt mesaje noiChestionare, Nu sunt mesaje noiSport, Nu sunt mesaje noiDiscuții generale, Nu sunt mesaje noiReal Life

00
Nu sunt mesaje noi

Tehnologie

Tehnologia este ansamblul metodelor, proceselor, operațiilor făcute sau aplicate asupra materiilor prime, materialelor și datelor pentru realizarea unui anumit produs industrial sau comercial.

Nu sunt mesaje noiAjutor Tehnologie, Nu sunt mesaje noiGadgeturi, Nu sunt mesaje noiHardware, Nu sunt mesaje noiSoftware, Nu sunt mesaje noiWeb Developement

77 LG accelerează ...
Dum Iun 19, 2016 7:00 pm
mr.franta Vizualizeaza ultimul mesaj
Nu sunt mesaje noi

Multimedia

Multimedia reprezintă conținutul și media, ce folosesc o combinație a diferitelor forme de conținut, cum ar fi date vizuale, audio, text, formate lingvistice, etc. codificate.

Nu sunt mesaje noiMuzica, Nu sunt mesaje noiAnime, Nu sunt mesaje noiFilme, Nu sunt mesaje noiSeriale

55 Lariss - Dale P...
Dum Iun 19, 2016 6:53 pm
mr.franta Vizualizeaza ultimul mesaj
Nu sunt mesaje noi

Market Zone

Un magazin virtual este un website destinat vânzării de produse și servicii. În cele mai multe dintre cazuri, magazinul online reprezintă o platformă pe care sunt adăugate produse.

Nu sunt mesaje noiMagazin virtual, Nu sunt mesaje noiMake a deal

00  • Mesaje noi Mesaje noi
  • Nu sunt mesaje noi Nu sunt mesaje noi
  • Forum Blocat Forum Blocat
Acum este: Mar Mai 22, 2018 8:27 pm